Hello Fresh – Måltidskasser du selv kan sammensætte

Måltidskasser kan være problematisk når der er ting du ikke kan tåle. Men jeg har fundet en leverandør, som tilbyder måltidskasser du selv kan sammensætte. Hello Fresh har til hver uge et udvalg af opskrifter du kan vælge mellem og på den måde sammensætter du selv næste uges måltidskasse.

Jeg valgte to retter, hvor der skulle erstattes noget. Den ene var der sojasovs med til og jeg brugte selvfølgelig bare min egen glutenfrie. Den anden skulle jeg selv have hvedemel til og der var en asiatisk dressing med soyasovs i. Jeg brugte bare en glutenfri mel og det fungerede perfekt. Den asiatiske dressing kunne jeg se ingredienserne på og selv blande en i stedet, som mindede om. Jeg kunne sagtens have fået tre helt naturligt glutenfrie retter. Men jeg elsker asiatisk inspireret mad og det indeholder ofte soyasovs, derfor valgte jeg at erstatte.

Hello Fresh - Måltidskasser

Få rabat på din første måltidskasse fra Hello Fresh

Lige nu kan du endda få mulighed for at prøve måltidskasser fra Hello Fresh med 300 kr i rabat på din første måltidskasse.
Følg linket herunder og få din første måltidskasse for helt ned til 100 kr. (gælder tre retter til to personer). Jeg har selv betalt for min måltidskasse og fulgt et link en anden har givet mig. Hello Fresh betaler mig ikke noget for at skrive om dem.

Få 300 kr i rabat på din første måltidskasse fra Hello Fresh.

Du binder dig ikke til noget og kan melde dig ud igen med det samme, så du kun modtager den ene måltidskasse.

Det er et link jeg har fået, så jeg kan invitere dig til at afprøve Hello Fresh. Jeg får bonus for at du køber via linket, som jeg kan bruge når jeg efterfølgende køber måltidskasser. Men du får samme mulighed, når du har oprettet din profil. Du får også et link, som du kan dele med andre og få samme bonus.

Hello Fresh - Måltidskasser

Hvorfor vælge måltidskasser du selv kan sammensætte?

Måltidskasser er nemt og det er nok det allerbedste argument for at vælge at få måltidskasser leveret. Maden bliver leveret til døren, alt der skal bruges er med og du skal bare følge opskriften. De er oftest lavest således at aftensmaden er klar på ca en halv time. I en travl hverdag gør det det meget nemmere at få en varieret og sund aftensmad.

Det er også en god måde at undgå madspild på, du får kun leveret den mængde råvarer du skal bruge til opskriften. Det er især en fordel med specialingredienser. Jeg har i hvert fald ofte købt et helt glas af noget, som jeg kun skulle bruge en tsk af. Noget, som endte i skraldespanden, fordi jeg ikke fik det hele brugt, før det var blevet dårligt.

For mig er det kæmpe et ekstra plus at Hello Fresh tilbyder at jeg selv kan vælge hvilke af retterne jeg får leveret. Jeg ved godt at mange steder kan du efterhånden få en kasse, som er glutenfri. Men der er ikke mange steder, hvor du får den fleksibilitet, som det giver selv at kunne vælge. Jeg er ikke kræsen, så det handler ikke så meget om at undgå noget jeg ikke kan lide. Men jeg er et travlt menneske og derfor er det rart at noget af det også egner sig godt som frokost på farten.

Hello Fresh - Måltidskasser

Jeg forsøger også at spise fisk hver uge, spise mindre kød og erstatte de hurtige kulhydrater med flere grøntsager. Ved at vælge måltidskasser du selv kan sammensætte, kan du tilpasse måltidskassen til alle dine egne præferencer. Jeg valgte derfor ud over at vælge retter uden gluten eller hvor gluten nemt kan erstattes også at få en vegetarisk ret og en ret med fisk i min første måltidskasse.

Et af de forbehold jeg har haft i forhold til måltidskasser er emballagen. Hello Fresh har sammensat deres emballage af materialer, der kan genbruges. Så der er meget lidt plastik, ingen flamingo og køleelementerne er genbrugelige og kun fyldt med vand. Det er også en af grundene til at jeg har valgt netop disse måltidskasser.

Hello Fresh – måltidskasser har stor fleksibiliet

Ud over at Hello Fresh tilbyder måltidskasser du selv kan sammensætte, så er der også mulighed for at lade dem gøre det for dig. Der er fire forskellige menuer du kan vælge imellem. Klassisk, Familievenligt, Vegetarisk og Hurtigt. Hvis du ikke går ind og ændrer på din sammensætning, vil du automatisk få leveret de retter, der er udviklet til den menu du har valgt.

Hello Fresh - Måltidskasser

Du kan vælge at få leveret til to eller fire personer og tre, fire eller fem retter pr. måltidskasse. Du kan altid gå ind og ændre det i enten app’en på telefonen eller på hjemmesiden. Du kan også altid ændre leveringsadressen, så du kan få leveret i sommerhuset. Vil du springe en uge over, er det på samme måde noget du nemt og hurtigt kan gøre i app’en eller på hjemmesiden.

Hello Fresh - Måltidskasser

Det er supernemt at se allergener, da de fremgår tydeligt øverst, når du går ind på de forskellige retter. Det står øverst, så du ikke skal lede efter det. Samtidig er det markeret ud for hver ingrediens, hvilke allergener den indeholder. Så du kan hurtigt vurdere om det er noget du kan/vil erstatte eller opskriften bare ikke er relevant for dig.

Hello Fresh - Måltidskasser

Jeg bor alene og har derfor valgt den mindste kasse. Tre retter til to personer er mindst seks måltider til mig, og fordi jeg er lidt småtspisende nærmere ni måltider. Som du kan se er der også angivet sværhedsgrad, kalorieindhold og tidsforbrug på hver ret.

Share:

1 Comment

  1. D Eric Ware
    2021-01-07 / 3:34 pm

    What a wonderful idea, a mealbox that you pick yourself that is ingenious. Glad you found it great info, super glad you shared this.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *