Kontakt og samarbejde

Samarbejde

Jeg tilbyder forskellige former for samarbejde med virksomheder. Hvis din virksomhed gerne vil indlede et samarbejde med mig, så skriv en mail og jeg sender dig mit mediekit.

Nuværende samarbejder

Tidligere samarbejder

 • Josephine Helbrandt – udvikling af opskrifter til sund torsdag serien.
 • Økovejen – andmeldelse af glutenfrie hurtigretter til en travl hverdag
 • Muusmanns forlag gennem Bloggers By Heart – anmeldelse og give away af “Det Plantebaserede Basiskøkken”
 • Naturlig glutenfri (Nu Glutenfri Zone) anmeldelse af bagekursus og glutenfrie produkter fra webshoppen

Sociale medier

Du kan se mine sociale medier og de portaler jeg bruger herunder. Jeg er primært aktiv på Instagram, men deler alle blogindlæg på min Facebook side og pinner jævnligt på Pinterest.

Facebook
Instagram
bloglovin’
pinterest

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n
Opt In Image
Glutenfrit mini bagekursus
7 ugers glutenfri bageinspiration med opskrifter og vejledning

Kom med på mit glutenfrie mini bagekursus.

I løbet af 7 uger guider jeg dig igennem 7 opskrifter på glutenfrit bagværk. Du kommer til at bage både brød og kage og lærer at lave glutenfrie deje, der kan rulles ud, vrides og formes.

Det koster kun din email adresse og så kommer kurset lige ned i din indbakke.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev hvor du højest en gang i måneden får en mail fra mig. Du vil der få opskrifter, tilbud og informationer om alle mine vilde idéer før alle andre. Du kan til enhver tid melde dig ud igen, hvis du ikke ønsker at modtage flere mails.

15 Comments

 1. Rikke Hansen
  2015-05-06 / 9:00 pm

  Hvor og hvornår afholder du kursus for begyndere igen?

  • Tekla
   Forfatter
   2015-05-06 / 10:13 pm

   Hej Rikke
   Det er ikke mig der afholder kurser, det er Nina Sommer fra Naturlig Glutenfri Mad, som afholdt dem. Det er desværre ikke en del af hendes nuværende forretning.
   Jeg deltog i et af hendes kurser og var ambassadør for hendes produkter i webshoppen. Nu har hun det glutenfrie bageri Glutenfri Zone i Silkeborg.
   Mange glade hilsner Tekla

 2. Annette Loop
  2015-12-21 / 11:26 am

  Kære Tekla

  jeg har netop via fb. set et link til din blog, som ser meget spændende ud.

  Jeg var helt vild glad da jeg så din opskrift på honnighjerter. Det er en evighed siden jeg har smagt et sådan.

  Men når jeg ser din opskrift, forstår jeg ikke. Skal den virkelig stå i en hel måned?
  “Bland husk og vand i en skål. Opvarm honningen i en gryde til den er flydende, det må ikke koge. Bland det sammen med husk og bland melet i. Arbejd det godt sammen og stil det på køl i minimum 1 måned.”

  Ak så er jeg alt for sent ude til at nyde julens glæde.

  kh Annette

 3. Lotte Pedersen
  2016-10-17 / 12:05 pm

  Har du en god opskrift på glutenfri boller

 4. Joan
  2017-07-20 / 12:23 pm

  Hej
  Jeg har bagt dit rugbrød flere gange er rigtig glad for det, men mangler det er lidt mere “surt” så har prøvet at lave en surdej som jeg vil tilsætte næste gang, tænker på om hvornår man kommer det i dejen ? Skal jeg hel undlade gæren tror du eller skal der stadigvæk noget i Jeg er ny i det glutenfri/surdej så håber du kan hjælpe mig Vh Joan

  • Tekla
   Forfatter
   2017-07-23 / 9:37 pm

   Hej Joan.
   Hvis du har en aktiv surdej, bør det ikke være nødvendigt, at tilsætte gær. Surdej kan nogle gange arbejde langsommere, men giver også en bedre smag. Hvis du vil være sikker på god hæveevne, kan du tilføje et par gram gær.
   MVH Tekla

 5. Lisbet kannick
  2017-09-12 / 6:31 pm

  Takknemlig for din reiseskildring fra marocco med tss. Vi skal på en sådan reise i oktober. Svært skeptisk til lunsj (frokost) pakkene på rundturen, dyre er de også.. Hva er din erfaring, går det An å kjøpe frokost på stedet, ikke forhåndsbestilt? Er det alternative spisesteder i nærheten av der man tar pauser? Er ikke vant med pakkereiser, vil være mest mulig uavhengig, i forhold til våre spisevaner (grønnsaker, uten gluten),
  Vennlig hilsen lisbet

  • Tekla
   Forfatter
   2017-09-12 / 11:03 pm

   Hej Lisbet
   Ja, der er alternative spisesteder i nærheden af de steder man holder pause. Og selvom tss var informeret på forhånd om min glutenallergi, havde de ikke sagt det til de steder, vi skulle spise. Så der var ikke altid noget til mig. Dem som ikke havde købt pakken fik lækker og billig mad hver dag uden problemer. Bedre mad end vi fik!
   Glæd dig til det storslåede land, det er en fantastisk oplevelse.
   Mvh Tekla

 6. Lise
  2017-10-09 / 8:37 pm

  Hej Tekla,

  Jeg vil blot sige dig mange tak for en række gode glutenfri opskrifter, der har gjort min hverdag en hel del lettere. Jeg har for blot 3 måneder siden fundet ud af at jeg ikke tåler gluten, og jeg har haft store problemer med at finde opskrifter på brød med både den rette smag og konsistens. Dine opskrifter er de første jeg har fundet, der bare sidder lige i skabet og endda er relativt billige i ingredienser! 🙂

  Mange tak, keep up the good work! 😉

  Bedste hilsner
  Lise

  • Tekla
   Forfatter
   2017-10-09 / 8:41 pm

   Hej Lise

   Tusind tak for de søde ord. Det gør mig rigtigt glad, at høre mit arbejde også gør andre glade.

   Venligst
   Tekla

  • Tekla
   Forfatter
   2018-06-09 / 8:41 pm

   Det lyder super lækkert 🙂
   Det skal jeg huske til næste gang jeg gæster Tivoli.

 7. Litha
  2019-04-21 / 7:15 pm

  Hej Tekla
  Jeg har lige tilmeldt mig til nyhedsbrevet for at få en cheat sheet. Men når jeg følger det link der var i min mail findes siden ikke længere.
  Kan jeg få et andet link.
  Venlig hilsen Litha

  • Tekla
   Forfatter
   2019-04-21 / 8:37 pm

   Hej Litha

   Jeg har sendt dig en mail med det rigtige link, så du kan få mit cheat sheet.

   Hav en dejlig påske 🙂

   Kærligst Tekla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *