Samarbejde
Jeg tilbyder forskellige former for samarbejde med virksomheder. Hvis din virksomhed gerne vil indlede et samarbejde med mig, så skriv en mail og jeg sender dig mit mediekit.
Nuværende samarbejder



- Ambasadør for Aurions glutenfrie sortiment og deres nye glutenfrie webshop
Tidligere samarbejder



- Josephine Helbrandt – udvikling af opskrifter til sund torsdag serien.
- Økovejen – andmeldelse af glutenfrie hurtigretter til en travl hverdag
- Muusmanns forlag gennem Bloggers By Heart – anmeldelse og give away af “Det Plantebaserede Basiskøkken”
- Naturlig glutenfri (Nu Glutenfri Zone) anmeldelse af bagekursus og glutenfrie produkter fra webshoppen
Sociale medier
Du kan se mine sociale medier og de portaler jeg bruger herunder. Jeg er primært aktiv på Instagram, men deler alle blogindlæg på min Facebook side og pinner jævnligt på Pinterest.
Facebook
Instagram
bloglovin’
pinterest

Kom med på mit glutenfrie mini bagekursus.
I løbet af 7 uger guider jeg dig igennem 7 opskrifter på glutenfrit bagværk. Du kommer til at bage både brød og kage og lærer at lave glutenfrie deje, der kan rulles ud, vrides og formes.
Det koster kun din email adresse og så kommer kurset lige ned i din indbakke.
Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev hvor du højest en gang i måneden får en mail fra mig. Du vil der få opskrifter, tilbud og informationer om alle mine vilde idéer før alle andre. Du kan til enhver tid melde dig ud igen, hvis du ikke ønsker at modtage flere mails.
Hvor og hvornår afholder du kursus for begyndere igen?
Forfatter
Hej Rikke
Det er ikke mig der afholder kurser, det er Nina Sommer fra Naturlig Glutenfri Mad, som afholdt dem. Det er desværre ikke en del af hendes nuværende forretning.
Jeg deltog i et af hendes kurser og var ambassadør for hendes produkter i webshoppen. Nu har hun det glutenfrie bageri Glutenfri Zone i Silkeborg.
Mange glade hilsner Tekla
Kære Tekla
jeg har netop via fb. set et link til din blog, som ser meget spændende ud.
Jeg var helt vild glad da jeg så din opskrift på honnighjerter. Det er en evighed siden jeg har smagt et sådan.
Men når jeg ser din opskrift, forstår jeg ikke. Skal den virkelig stå i en hel måned?
“Bland husk og vand i en skål. Opvarm honningen i en gryde til den er flydende, det må ikke koge. Bland det sammen med husk og bland melet i. Arbejd det godt sammen og stil det på køl i minimum 1 måned.”
Ak så er jeg alt for sent ude til at nyde julens glæde.
kh Annette
Har du en god opskrift på glutenfri boller
Forfatter
Hej Lotte
Jeg har flere gode opskrifter du finder dem her: http://glutenfriforbegyndere.dk/tag/boller/
mvh Tekla
Hej
Jeg har bagt dit rugbrød flere gange er rigtig glad for det, men mangler det er lidt mere “surt” så har prøvet at lave en surdej som jeg vil tilsætte næste gang, tænker på om hvornår man kommer det i dejen ? Skal jeg hel undlade gæren tror du eller skal der stadigvæk noget i Jeg er ny i det glutenfri/surdej så håber du kan hjælpe mig Vh Joan
Forfatter
Hej Joan.
Hvis du har en aktiv surdej, bør det ikke være nødvendigt, at tilsætte gær. Surdej kan nogle gange arbejde langsommere, men giver også en bedre smag. Hvis du vil være sikker på god hæveevne, kan du tilføje et par gram gær.
MVH Tekla
Takknemlig for din reiseskildring fra marocco med tss. Vi skal på en sådan reise i oktober. Svært skeptisk til lunsj (frokost) pakkene på rundturen, dyre er de også.. Hva er din erfaring, går det An å kjøpe frokost på stedet, ikke forhåndsbestilt? Er det alternative spisesteder i nærheten av der man tar pauser? Er ikke vant med pakkereiser, vil være mest mulig uavhengig, i forhold til våre spisevaner (grønnsaker, uten gluten),
Vennlig hilsen lisbet
Forfatter
Hej Lisbet
Ja, der er alternative spisesteder i nærheden af de steder man holder pause. Og selvom tss var informeret på forhånd om min glutenallergi, havde de ikke sagt det til de steder, vi skulle spise. Så der var ikke altid noget til mig. Dem som ikke havde købt pakken fik lækker og billig mad hver dag uden problemer. Bedre mad end vi fik!
Glæd dig til det storslåede land, det er en fantastisk oplevelse.
Mvh Tekla
Hej Tekla,
Jeg vil blot sige dig mange tak for en række gode glutenfri opskrifter, der har gjort min hverdag en hel del lettere. Jeg har for blot 3 måneder siden fundet ud af at jeg ikke tåler gluten, og jeg har haft store problemer med at finde opskrifter på brød med både den rette smag og konsistens. Dine opskrifter er de første jeg har fundet, der bare sidder lige i skabet og endda er relativt billige i ingredienser! 🙂
Mange tak, keep up the good work! 😉
Bedste hilsner
Lise
Forfatter
Hej Lise
Tusind tak for de søde ord. Det gør mig rigtigt glad, at høre mit arbejde også gør andre glade.
Venligst
Tekla
Var i Tivoli i mandags og spiste i den nye Food-Halle. Hallen kan tilgås uden adgang til Tivoli.
Jeg fik en genial økologisk, glutenfri pizza med super lækker bund 🙂
https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/tivoli+food+hall
Forfatter
Det lyder super lækkert 🙂
Det skal jeg huske til næste gang jeg gæster Tivoli.
Hej Tekla
Jeg har lige tilmeldt mig til nyhedsbrevet for at få en cheat sheet. Men når jeg følger det link der var i min mail findes siden ikke længere.
Kan jeg få et andet link.
Venlig hilsen Litha
Forfatter
Hej Litha
Jeg har sendt dig en mail med det rigtige link, så du kan få mit cheat sheet.
Hav en dejlig påske 🙂
Kærligst Tekla