Madpakkesæsonen er over os igen. Jeg har samlet 3 glutenfrie madpakkefavoritter, som ikke behøver. at være på køl eller blive varmet. De er nemme at lave og kan nemt gemmes i fryseren, så man kan bage til det næste stykke tid. Madpakker er så svære at variere, det skal være nyt og spændende men ikke for meget vel? De flade madder er for kedelige, men der skal også være noget som mætter. Noget nyt og spændende, som du alligevel kender og ved du kan lide.
3 glutenfrie madpakkefavoritter
- De glutenfrie snack”rug”brød
- Pitabrødene
- Gulerodsmuffins
De glutenfrie snack”rug”brød kan spises som de er, skæres over og fyldes som en sandwich eller bruges som en alm skive brød med pålæg. Det er hele 3 ting i 1! Bag 1 gang om måneden og frys en stak ned, så er der til mange madpakker.
Pitabrødene er gode med salat som fyld eller de kan bruges som bund til minipizza’er. Fyldt med fuldkorn og sunde fibre, kan de ikke klandres for at være usunde. De mætter godt og smager skønt. To vigtige parametre i en madpakke.
Gulerodsmuffins, squashmuffins eller spinatmuffins, kun fantasien sætter grænser for hvilke grøntsager du kan komme i. Let skjult for små grøntsagsforskrækkede poder. Er du ikke til ost kan den udelades eller erstattes med en mildere variant. De kan også skæres over og bruges som sandwich eller sættes sammen med en masse grønt.
Håber at det kan gøre hverdagens madpakker lidt mere spændende og hverdagen lidt nemmere.