Go Back
+ servings

Frisk og let coleslaw med rosenkål

Coleslaw med rosenkål, savoykål, sød kartoffel og rødløg i en sennepsdressing.2

Ret frokost, Hovedret
Køkken Amerikansk
Keyword coleslaw, rosenkål, salat, savoykål, sennepsdressing, sød kartoffel, tilbehør, vegetarisk
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser

  • 100 g frisk rosenkål
  • 1 blad savoykål et af de yderste meget mørkegrønne blade
  • 1 rødløg
  • 1 lille sød kartoffel
  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamico eller den fantastiske rosé balsamico fra Qwist vine i Aalborg
  • 2 tsk Maille dijonsennep med honning
  • Friskkværnet salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær rosenkålene i tynde skiver på foodprecessoren med skivebladet.

  2. Skær savoykål i tynde strimler.

  3. Del rødløget i to og skør det i tynde skiver.

  4. Riv eller skær sød kartoffel i strimler med spiralizer eller julienneskærer.

  5. Pisk olivenolie, balsamico og sennep sammen til en dressing og smag til med salt og peber.

  6. Bland alle ingredienserne sammen og server straks.