Go Back
+ servings

Burger med krydret vildsvin og ostecreme

Glutenfri comfort food når det er allerbedst

Ret Hovedret
Køkken Amerikansk
Keyword Burger, comfort food, glutenfri burger, glutenfri comfort food, vildsvin
Antal 4 personer

Ingredienser

Ostecreme

  • 150 g lagret gouda fra castello
  • 4 dl fløde
  • ½ tsk røget paprika

Burgerbøf

  • 400 g hakket vildsvin
  • ½ stort løg
  • 2 spsk friskhakket timian
  • 1 tsk røget paprika
  • friskkværnet salt og peber

Tilbehør

  • ½ stort løg
  • ½ portion lynsyltede grøntsager
  • 4-8 blade god salat evt frillice
  • 4 burger boller
  • 800 g grove pommes frites

Sådan gør du

Ostecreme

  1. Riv goudaen groft og kom den i en gryde med fløde og paprika. Varm op under omrøring til osten er helt opløst i fløden. Stil det til afkøling.

Burgerbøf

  1. Hak halvdelen af løget meget fint og bland vildsvin, løg, røget paprika, salt og peber. Arbejd det godt sammen og form 4 bøffer. Steg dem på en varm pande, til de er næsten gennemstegte.

Tilbehør

  1. Lav pommes frites efter anvisningen på posen.

  2. Skær det sidste halve løg i store tern eller halve ringe. Skyl og pluk salaten i mindre stykker.

  3. Varm burgerbollerne. Flæk de varme boller og læg salat på bunden. Kom ostecreme og rå løg over salaten. Læg bøffen på og kom godt med ostecreme over og top godt op med lynsyltede grøntsager. Luk burgeren med bollen på toppen og server med pommes frites og resten af ostecremen som dip.