Go Back
+ servings

Glutenfri rabarbercrumble

Glutenfri rabarbercrumble med smagen af sol og sommer. 

Ret Dessert
Køkken Dansk
Keyword crumble, Kage
Forb. tid 50 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 10 personer

Ingredienser

  • 600 g. rababer i skiver
  • 200 g. sukker
  • 2 tsk vaniljepuvler
  • 1 spsk. kartoffelmel
  • 100 g mandelmel
  • 150 g. blødt smør
  • 65 g. havregryn
  • 50 g glutenfri melmix

Sådan gør du

  1. Bland rabarber, sukker, vaillepulver og kartoffelmel i en skål. Lad det stå og trække i 20-30 minutter.

  2. Smuldr mandelmel, smør, havregryn og glutenfri mel sammen mellem fingene. Det skal gerne samle sig i små klumper.

  3. Rabarberne ligges i et ovnfast fad og din smuldrede dej lægges over. 

  4. Bag kagen ved 200 g. i ca.25 min.

Opskriftsnoter

Servere lun med vaniljeis, fløde eller hvad nu du elsker!