Ugens blog i Hendes Verden uge 38

Jeg har sådan glædet mig til at dele dette med dig. Teklas Køkken er ugens blog i Hendes Verden uge 38.

Før sommerferien blev jeg kontaktet af Hendes Verdens madredaktør. Hun anbefaler hver uge en blog, der er værd at læse. Hun spurgte om det var ok, at hun anbefalede Teklas Køkken. Det sagde jeg selvfølgelig JA til. Hun bad om at jeg sendte nogle billeder, som passede til efteråret, for de planlægger flere måneder frem.

For en måned siden fik jeg at vide, at det kom i bladet her i Uge 38. Jeg har sådan glædet mig til, at vise jer hvor fint det er blevet. Det kunne jeg nemlig også først selv se når bladet udkom.

Ugens blog i Hendes Verden uge 38

Det er en tredjedel af en side, så det er ret stort og jeg er også nævnt i sektionens foto credit. Selvom der ikke står meget om bloggen, så siger de billeder de har valgt meget om hvad du kan finde i Teklas Køkken. Jeg er så glad og stolt.

Det vigtigste er, at jeg ikke kunne have gjort det uden dig! Hvis ikke du læste med og kom her på bloggen ville den slet ikke være stor nok til at blive bemærket. Tak for dig!

Ugens blog i Hendes Verden uge 38

Du kan finde burgeren her: Burger med krydret vildsvin og ostecreme. Den er lavet til en af Ost & Ko’s opskriftkonkurrencer.

De marokkanske fladbrød og falaflerne finde du her: Edamame falafler og Glutenfrie marokkanske fladbrød

Cheesecaken har jeg ikke helt ramt rigtigt med, det er en cheesecake på browniebund med vanille og rabarber curd. Browniebunden driller mig endnu, den bliver simpelthen for snasket, tror det eller ej.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *