Skiferie med Stenaline

Reklame (Betalt indlæg)

Vidste du at StenaLine tilbyder pakkerejser? På denne årstid kan du selvfølgelig komme på skiferie med stenaline, der er destinationer i både Sverige og Norge. Der er skicruises, familieferier på ski med store hytter og mini skiferier. Priserne er rigtigt gode og mange af pakkerne er med liftkort. Der er både kør selv ferier og kortere ture med bustransport til og fra skisportsstedet.

Du finder informationer om alle deres skirejser på Stenaline.dk

Jeg er egentligt ikke så meget for det der skiferie, men det er min fjollede kæreste. Bare se ham med hans fine pink hjelm! Til gengæld elsker jeg snelandskaber og den smukke natur i bjergrige områder.

skiferie med stenaline

 

Jeg sejler jævnligt med StenaLine. Jeg elsker sverige og når du bor i Aalborg er StenaLine fra Frederikshavn til Göteborg den nemmeste og hurtigste vej til et besøg i Sverige. Ud over at Sverige er stærkt forbundet med smukke barndomsminder, så er det også meget nemmere, at finde gode og billige glutenfrie produkter. Så jeg shopper selvfølgelig en masse glutenfrie produkter med hjem, når jeg er der. Du kan f.eks læse om vores tur til Stockholm her.

Noget af det bedste ved rejsen med StenaLine er den lækre buffet og det er supernemt, at få glutenfrit. Allergiinformationer er angivet ved buffeten og personalet er hjælpsomme og velinformerede. Det er også lækkert, at bruge tiden på færgen til at få et måltid mad, i stedet for at sidde et sted og bare vente. Sådan en færgetur kan føles virkelig lang selvom den egentlig ikke er dét. Specielt hvis du har en længere køretur hjemmefra og til færgen er det en velkommen pause.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *