Vi skulle teste vores nye gasgrill, så der skulle laves både spydstegt kylling og noget tilbehør på grillen. Valget faldt på rosmarinkartofler, da der også var rosmarin i den bagte tomatsalat jeg serverede sammen med dem.
De er så nemme at lave og kan også laves på indirekte varme i en kulgrill hvis man ikke har en gasgrill. Er det ikke grillsæson og du alligevel gerne vil lave dem, så kan de ligeledes laves i ovnen, så skal de bare have lidt længere tid og bages ved 200 ºC.
Der er til 4-5 personer i denne portion.
Rosmarinkartofler lavet på grill
4-5 kviste rosmarin
600 g små kartofler
2-3 spsk god olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Hak rosmarin groft og gem en smule til at drysse med før servering. Vend kartofler med rosmarin, olie, salt og peber. Kom dem i en foliebakke og stil dem på grillen. Bag dem i omkring 30 minutter eller til de er møre og vend dem rundt et par gange undervejs.