Glutenfrie rødbederösti med fyld af røget rådyr og rødkitost

Jeg er igang med et nyt madplansprojekt og i den forbindelse trawler jeg alle mine kogebøger, madblade og opskrifter igennem. Der kommer meget mere om madplansprojektet i et senere indlæg, i dag skal det handle om en af de opskrifter, jeg faldt over undervejs.

Én af mine kogebøger havde ikke meget at byde på, som jeg syntes skulle i madplanspuljen, men der var dog én opskrift, som jeg synes så vanvittig lækker ud. Rødbederösti. De var i opskriften lavet med fyld og tiltænkt, at være en forret eller en del af et større måltid. Men jeg så straks potentialet i at bruge dem med andet fyld og valgte at bruge en rest kø og en rest ost.

2015-10-28 22.46.48

Glutenfrie rødbederösti:

12 stk

2 store rødbeder
4 mellemstore kartofler
2 små rødløg
2 æg
60 g glutenfri mel, jeg brugte orange Finax
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
olivenolie til stegning

Rødbeder, kartofler og løg skrælles og rives groft og de øvrige ingredienser blandes i. Det røres godt sammen til det er godt blandet.  Olien varmes op på en pande og en klat af massen lægges på panden og flades ud. De steges i 5-7 minutter ved mellemvarme til de er sammenhængende og møre.

2015-10-29 14.26.02

Fyldet bestod af tyndtskåret kød, spinatblade og President Le Saint Morgon rødkit ost. Vi spiste dem til aftensmad og havde rester til frokost i to dage.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *