Rejseblues

Jeg elsker at rejse, det er så fantastisk, at komme ud og opleve noget nyt. Både min kæreste og min søster bemærkede, at jeg udviste usædvanlig morgenfriskhed og energiniveau op til rejsen. Tror ikke der er noget, jeg glæder mig mere til i verden end, at starte på en ny rejse, måske bortset fra juleaften. Forventningens glæde er god!

Uanset hvor meget jeg elsker at rejse, så er det dejligt, at komme hjem igen. Man når et punkt hvor man trænger til sin egen seng og ikke at bo i en kuffert. Selve hjemrejsen er hård. Jeg er klar til, at komme hjem og så skal jeg vente i lufthavnen, flyve, vente på bagage o.s.v. Ahhh endelig hjemme og så har jeg altid en date med min egen seng. Den savner jeg altid mest, når jeg er afsted min dejligt bløde seng. Jeg er prinsessen på ærten, seriøst hvis sengen er bare en anelse for hård, så går min krop totalt i stykker. Når så jeg er genforenet med min seng, begynder jeg at savne rejsen og drømme om nye eventyr.

Rejseblues kaldes det. At savne rejsen, at drømme om alt det der endnu er at opleve. Det bliver værre hver gang jeg har været afsted. Jeg har desværre rejst alt for sjældent, den der økonomi skal jo være med og SU er ikke fordrende for rejser. Jeg er begyndt at glæde mig til og planlægge den næste rejse, for at holde min rejseblues under kontrol. Tidligere har erkendelsen af, at der kunne gå meget længe før jeg igen fandt tid og ikke mindst penge til endnu en rejse, holdt den på afstand. Jeg tror faktisk, at det virkede bedre end, at planlægge nye rejser. Jeg føler at der er ulideligt længe til sommeren 2018, hvor jeg næste gang skal på en længere rejse. Mon ikke jeg får klemt en forlænget weekend ind før det!

Aben herover var en af de gode oplevelser jeg fik med hjem fra Marokko. Kæresten hader aber, sådan for alvor hader dem. Jeg arvede en Kaj Bojesen abe fra mor, og den er forvist til kassen, så meget hader han aber. Men jeg greb chancen for at tage med på en tur til Afrikas 2. største vandfald, hvor jeg fik chancen for at komme tæt på disse Berber Makakaber. Hvis du vil se mere til aberne, vandfaldet, sahara eller bjergene, kan du finde flere billeder på min instagram.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *