nogluten.dk – et glutenfrit bageri, der leverer til hele landet.

D. 1 Marts var jeg til barnedåb og vi skulle have tarteletter. De spurgte min kæreste, om vi selv kunne skaffe glutenfrie tarteletskaller og hvordan sovsen skulle jævnes.  Min kæreste fandt en bager, som havde glutenfrie produkter i Aalborg og bestilte nogle tarteletskaller. De kunne hentes næste dag, hvilket var heldigt, da det hele var i sidste øjeblik. I sidste øjeblik, kan betyde umuligt, så jeg måtte lige minde dem om, at de skal give lidt længere varsel. Det var rent held, vi kunne nå, at skaffe dem.

2014-03-06 11.27.57

 

2014-03-06 12.20.44

nogluten.dk – et glutenfrit bageri

Tarteletskallerne var bagt af at bageri, der hedder nogluten.dk. De leverer glutenfrie brødprodukter fra frost, til bagerier, helsekostbutikker, løvbjergkædens butikker, restauranter, caféer, pizzeriaer og hoteller i hele landet.

De har en facebookside 
og en hjemmeside

Jeg har fundet lidt uoverensstemmelse mellem deres butikssøgefunktionen og deres liste over butikker. Så tag altid kontakt til den butik, der er angivet på listen, før du kører langt efter det.

Tarteletskallerne var superlækre, jeg synes faktisk, de smager bedre end dem af hvedemel 😉 De var lækkert sprøde og knækkede perfekt når man skar i dem.

Det meste af deres brød, er lavet med Rød Finax, så det er ikke hvedefrit og meget følsomme personer kan evt reagere på det. Men det er da et skridt på vejen og de har en gluten og laktosefri serie lavet af Orange/Gul Finax, den er i hvert fald naturligt glutenfri. I kan se hele produktserien inde på hjemmesiden og der er også en webbutik.

Min opskrift på høns i asparges uden gluten finder i her

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *