Mine tre bedste opskrifter med græskar

Græskarsæsonen er over os og derfor vil jeg dele mine tre bedste opskrifter med græskar med dig.  De er alle tre med Butternutsquash, men den er også i græskarfamilien, så den tæller altså også med. Alle opkrifterne kan laves med andre græskar, så hvis din lokale græskarpusher ikke lige har Butternutsuqash, så prøv med et af de mange andre lækre græskar på markedet.

Hvorfor er der ikke en suppe med? Ikke fordi jeg ikke har en lækker græskarsuppe, det har jeg selvfølgelig. Men græskar kan bruges til så meget andet end suppe og det får du tre frskellige bud på her.

Mine tre bedste opskrifter med græskar

 

Mine tre bedste opskrifter med græskar

Dobbeltbagt Butternutsquash

Vegetarisk græskarlasagne med pistacienødder

Gæskarfritter

Hvis du er lidt forsigtig kan du sagtens samle græskarkødet fra, når du skærer græskarlygter med familien og bruge det til lasagnen. Sammen med lidt ekstra selvfølgelig. Så er der lækker mad til alle efter det hårde arbejde og mindre spild.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *