Månedens gæst i Teklas Køkken – men ikke uden din hjælp

Som noget nyt her i 2018 præsenterer jeg månedens gæst i Teklas Køkken! Hver måned vil jeg få besøg af en glutenfri blogger, instagrammer eller side her i Køkkenet. De svarer på nogle spørgsmål om sig selv, både om det glutenfrie liv, hvorfor de gerne vil dele det og noget mere privat. Jeg håber på at jeg kan lokke de fleste til at dele en opskrift med dig.

Nu er det jeg har brug for din hjælp! Selvom jeg søger vidt og bredt, så finder jeg ikke med sikkerhed alle de skønne mennesker, som laver lækre glutenfrie ting.

Hvor finder du de bedste glutenfrie opskrifter?
Hvilke sider bruger du?
Er der en fantastisk glutenfri instagrammer?
Er der en youtuber, som laver lækre glutenfrie videoopskrifter?

Skriv dine forslag til månedens gæst i en kommentar.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *