For nylig fik jeg købt mig et virkelig flot savoykål, et kæmpe stort svaoykål, så vi har spist savoykål på mange måder den sidste tid 🙂
Denne ret faldt både jeg og kæresten for med det samme.
Kylling med savoykål og tamari
2½ dl vand
salt
125 g ris evt blomkålsris
2 kyllingebrystfilleter eller 200 g kyllingesmåkød
olie til stegning
6 store blade savoykål
2 spsk tamari (glutenfri soyasovs)
Bring vand med lidt salt i kog og skyl risene i rigeligt koldt vand, jeg bruger en si. Kom risene i det kogende vand og lad dem koge til væsken er kogt fra.
Skær kyllingefilleterne i små stykker og steg dem let gyldne. Tilsæt savoykålen og vend rund til den er mør. Tilsæt de kogte ris og tamari og bland det godt rundt.
Det er en nem og hurtig ret til en travl hverdag 😀