Sådan får du glutenfrit brød med en god struktur, som du kender fra alm. brød

Wuhuuu Jeg er helt oppe at køre!

I denne uge har jeg deltaget i en business boost med facebook live udfordring. Det gik ud på, at lære hvordan jeg går live på facebook og bruger det til, at få mit budskab og min viden ud til allerflest mennesker.
Jeg valgte et tema om de glutenfrie strukturgivere – altså det, som gør du kan bage lækkert glutenfrit brød. Glutenfrit brød med en god struktur, som den du kender fra alm. brød. Glutenfrit brød som hæver, er luftigt, blødt indeni og har en god skorpe. Glutenfrit brød, som ikke er klægt, tørt, meget tungt eller smuldrer.

Hold da op det har været fedt, at prøve facbook live. Så jeg fortsætter og fremadrettet vil jeg gå live hver tirsdag kl 19. Du kan følge med lige her! Fokus vil være på glutenfri bagning og jeg får også hænderne i bolledejen indimellem.

Glutenfrit brød med en god struktur, som den du kender fra alm. brød

Du kan se alle videoerne her under. De ligger selvfølgelig også inde på min facebook side, hvor du også får links til mine opskrifter, samt gode opskrifter jeg finder andre steder. Du kan også læse mere om at skabe glutenfrit brød med en god struktur lige her.  Jeg har også skrevet lidt om gluten og hvordan det virker i alm brød lige her. Det snakker jeg om i video nr 2 også.

  • Den første video handler kort om strukturgivernes magiske evner i glutenfrit brød og hvordan de forvandlede mit brød.
  • Den Anden video handler om hvordan du skaber glutenfrit brød med en god struktur. Glutenfrit brød, som er luftigt, blødt inden i og har en god skorpe. Alt sammen pga. strukturgiverne. Hvad er strukturgivere er hvad er deres magiske evner.
  • Den tredje video handler om hvordan du skaber glutenfrit brød med en god struktur. Glutenfrit brød, som er luftigt, blødt inden i og har en god skorpe. Alt sammen pga. strukturgiverne. Hvordan bruger du strukturgiverne.
  • Den sidste video handler om kage og hvordan du skaber de bedste glutenfrie kager.

Jeg håber det kan hjælpe dig til, at knække koden til glutenfri bagning.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *