Glutenfrie Spinatvafler med rejesalat

Madvafler er fantastiske! Og så alsidige. De kan bruges til sandwich, hotdogs, eller her som små appetizers med noget lækkert fyld ovenpå. Glutenfrie Spinatvafler med rejesalat var en af de 3 forretter jeg serverede til min takkefest. Rejesalaten lavede jeg første gang til min venindes polterabend og den er bare så god.

Glutenfrie Spinatvafler

Ud over at være sunde har disse Glutenfrie Spinatvafler en smuk grøn farve. De er nemme at lave og kan laves flere dage i forveje og fryses ned. Du luner dem i ovnen og de er sprøde og lune, som var de nybagte.

Det er vigtigt for mig, når jeg skal lave mad til mange gæster. Jeg skal ikke stå og knokle i køkkenet hele dagen. Opgaverne skal spredes ud over hele ugen op til. Så kan jeg bedre selv nyde min fest.

Glutenfrie Spinatvafler

Glutenfrie vafler med spinat. Perfekte til sunde frokostretter. 

Antal 4 personer

Ingredienser

 • 5 g Husk
 • 3 stk æg
 • dl mælk
 • 1 tsk flagesalt
 • 125 g spinat frisk eller frosset
 • 200 g glutenfri mel
 • 1 tsk bagepulver
 • lidt smør til bagning

Sådan gør du

 1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend til spinaten er helt findelt.

 2. Lad dejen hvile i 30 minutter og lad den tykne.

 3. bag vaflerne til de er gennembagte og let gyldne i et vaffeljern.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering