Mine 5 bedste glutenfrie kager til efterårets kolde dage

Jeg eeelsker kage! Nu hvor efteråret er startet er det tid til hygge og samvær indendøre. Bagning er en supergod aktivitet, med en belønning efter endt hårdt arbejde.
Mine 5 bedste glutenfrie kager er samlet lige her og der er noget for enhver smag og ambitionsniveau. Del din bedste glutenfrie kage, som en kommentar under indlægget.

mine 5 bedste glutenfrie kager

Mine 5 bedste glutenfrie kager

  1. Glutenfri Cheesecake med passsionsfrugt og lime
  2. Glutenfrie Napoleonshatte
  3. Glutenfri Krydderkage med karmelglasur
  4. Glutenfri Citronmåne
  5. Glutenfrie hindbærsnitter

Glutenfri Cheesecake med passionsfrugt og lime

Cheesecake er lige så meget en dessert som en kage. De går til alle lejligheder. Denne glutenfrie Cheesecake er ret syrlig og gør sig godt på et kagebord sammen med meget søde kager.

Glutenfrie Napoleonshatte

Den perfekte kage til en kop te eller kaffe i godt selskab. Forholdsvis nem at lave og nem at være flere om. Disse Glutenfrie napoleonshatte smager som vi husker og er rigtigt gode at gemme.

Glutenfri krydderkage med karamelglasur

Krydderkagen en ægte klassikker. Denne er piftet op med en karamelglasur, som går rigtigt godt til den smagfulde glutenfrie krydderkage. Den er fryseegnet, så man altid kan fiske lidt kage op, når lejligheden byder sig.

Glutenfri Citronmåne

Vi kender den allesammen citronmånen. En halv(hel)tør sandkage med citronglasur formet som en halvmåne. Denne glutenfrie citronmåne har to ting til fælles med den; den er rund og har citronglasur. Kagen er tung og alt andet end tør og så smager den himmelsk.

Glutenfrie hindbærsnitter

Eftermiddagskaffen hos familien er ufuldendt uden et stykke kage til. Disse glutenfrie hindbærsnitter er nemme at lave, fryseegnede og lige til at tage med på farten. De kan laves med alle slags bærfyld for lidt variation.

Husk at dele din bedste glutenfrie kage med mig i kommentarerne.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *