Glutenfrie crostini med røget laks purløg og radiser

Skøn forret, som jeg lavede til pinsefrokost. Virkelig lækker og frisk forret, som er super nem og hurtig at lave. Glutenfrie crostini med røget laks purløg og radiser imponerer med flotte farver og god smag.

Glutenfrie crostini med røget laks purløg og radiser:

Opskriften er til 10 personer. Du kan nemt halvere den eller gange den op, så den passer til dét antal gæster du skal servere den for.

Glutenfrie crostini med røget laks purløg og radiser

20 tynde skiver glutenfri flûtes
100 g radiser
1 håndfuld friskbælgede ærter
½ agurk
3 spsk finthakket purløg
1 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
200 g creme fraiche/skyr/kvark/græsk youghurt
friskkværnet peber
200 g røget laks

Bag brødskiverne ved 200 grader til de er sprøde 5-10 minutter og lad dem køle af. skær radiserne i små tern. Skræl agurken, fjern den bløde del med kernerne i midten og skær den i små tern. Bland creme fraiche, citronsaft, salt, peber, bland dressingen sammen med agurk, ærter og radiser, gem lidt af radiserne til pynt.
Læg en skefuld af kvarkblandningen på hver brødskive og læg en skive røget laks ovenpå. Pynt med purløg og radiser.

Arbejdstid ca. 30 minutter

Jeg serverede den med en chardonnay, som var let syrlig i smagen, det går godt til de lidt bitre smagstoner fra radiserne og de søde ærter.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *