Glutenfri sushi fra Bar’Sushi i Odense

En tømmermandsramt søndag, hvor jeg var rigtig træt. Jeg havde været til 2 x 25 års fødselsdag med 1950’er tema og knæene var endelig til, at jeg kunne begynde at danse igen!
Så jeg stoppede ikke festen, før vi blev smidt ud og var først hjemme kl 7.30.
Dagen havde budt på besøg af 5 nye mulige beboere til lejligheden, nu jeg flytter ud. Så jeg havde været “tidligt” oppe, så der var helt nystøvsuget og pænt på mit værelse.

Og så snakker jeg med kæresten, som da bare lige vil fortælle, at han blev forkælet med sushi af min søster. Prøv lige at gætte hvem, der fik lyst til sushi!
Jeg var bare så smadret og ramt, at jeg slet ikke kunne overskue mad. Jeg havde fået MacDonalds til “morgenmad” kl 16 og så fik jeg ellers kun noget at drikke resten af dagen. Desuden var benene ret ømme, jeg havde jo danset for første gang i adskillige måneder, så det var bare aaaalllt for langt, at gå eller cykle de hvad 800 m?

Men så havde jeg jo ligesom fået lyst til sushi, de onde mennesker deroppe nordpå spiste sushi uden mig! Så om mandagen tog jeg ned på Bar’Sushi, jeg havde hørt, at de havde en liste over hvilke ting, der var gluten i og havde styr på tingene. Der var også bare service hele vejen igennem.

En af de andre bloggere, jeg kender perifert her fra Odense, Caroline Thorsfelt arbejder dernede og var på arbejde. Jeg mistænker lidt, at hun sladrede om, at jeg er glutenfri blogger. For i hvert fald fik jeg en ekstra rulle med hjem gratis.

2015-08-31 18.08.36

Så er der serveret.

Der var en hel masse at vælge imellem, så det var dejligt. Jeg bestilte tre ruller, det plejer at passe med, at så er jeg godt mæt, så med den ekstra rulle, kunne jeg gemme lidt til frokost dagen efter.

Før jeg fik diagnosen, var jeg vild med en salat de havde med krebs og nudler, den har de desværre ikke længere. Men til gengæld har de ruller og gunkan med krebs og mums det smager godt.
Jeg ender altid med ruller, når jeg skal have det med hjem, men menukortet byder på mange lækre ting. Jeg kiggede længe på nogle af deres japas, små retter lidt som starters. Specielt tun- og laksetartaren så ret lækker ud, men også deres gunkan lød rigtigt lækre. Jeg har aldrig været så meget til Nigiri, de er på en eller anden måde for simple, men sashimi har jeg til gengæld altid syntes var spændende.

Nogle af dem man ikke kan vælge, indeholder bare én ingrediens med gluten i og jeg er ret sikker på, at man kan lokke dem til, at lave dem uden den ene ingrediens. Denne gang valgte jeg nogle af dem, som bare var sikre i sig selv.

Det er hovedsagligt take-away, men der er nogle siddepladser og en terrasse udenfor, hvor man kan sidde.

Jeg bliver mere og mere sikker på at jeg skal på sushi kursus inden så længe. Kæresten har wagamamas kogebog, så kan man jo selv lave glutenfri teriyakisauce og marinader. Men jeg har brug for, at lære mere om sushi og hvordan man sætter ingredienserne sammen.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *