Yay rabarbersæsonen er startet! Brug nogle af dine rabarber til en glutenfri rabarbercrumble. Det er en nem og hurtig dessert, som de fleste nyder.
Rabarber er indbegrebet af dansk sommer for mig. Jeg bruger den alene eller sammen med andre bær.
Hvis du gerne vil have lidt variation kan du kombinere den med hindbær, jordbær, brombær, boysenbær og jeg kunne blive ved!

Glutenfri rabarbercrumble
Glutenfri rabarbercrumble med smagen af sol og sommer.
Ingredienser
- 600 g. rababer i skiver
- 200 g. sukker
- 2 tsk vaniljepuvler
- 1 spsk. kartoffelmel
- 100 g mandelmel
- 150 g. blødt smør
- 65 g. havregryn
- 50 g glutenfri melmix
Sådan gør du
-
Bland rabarber, sukker, vaillepulver og kartoffelmel i en skål. Lad det stå og trække i 20-30 minutter.
-
Smuldr mandelmel, smør, havregryn og glutenfri mel sammen mellem fingene. Det skal gerne samle sig i små klumper.
-
Rabarberne ligges i et ovnfast fad og din smuldrede dej lægges over.
-
Bag kagen ved 200 g. i ca.25 min.
Opskriftsnoter
Servere lun med vaniljeis, fløde eller hvad nu du elsker!
Er du også vild med rabarber? Del din bedste opskrift med rabarber med mig på de sociale medier. Tag @teklaskoekken på Facebook eller Instagram.
