Glutenfri pasta med bagt hokkaido, artiskokhjerter og bacon

Dette er endnu en af de nemme retter, som bare smager fantastisk. Hokkaidogræskar er så lækkert og så er det dejligt sundt og mættende.

2015-11-30 20.21.37

Glutenfri pasta med bagt hokkaido, artiskokhjerter og bacon

250 g hokkaidogræskar (ca ½)
1 spsk olivenolie
¼ tsk chilipulver
Salt
Friskkværnet peber
150 g bacon i tern
200 g glutenfri pasta
½ glas artiskokhjerter i olie
1 håndfuld bredbladet persille
25 g smør
100 g feta

Fjern kernerne fra græskarret og skræl det. Skær det ud i tern, vend dem i olivenolie, chilipulver, salt og friskkværnet peber og bag dem i 15 minutter ved 200 ºC. Imens steger du bacon sprød på en en pande og koger pastaen. Hak persillen og skær artiskokhjerterne ud i mindre stykker.
Når pastaen er kogt gemmes ¼ dl af kogevandet. Vend kogevand, smør, bacon, hokkaidogræskar, artiskokhjerter og persille i pastaen. Anret det på tallerkner og drys feta over, jeg kradser det med en gaffel, for at få det til at smuldre.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *