Glutenfri på ferien

Uanset hvor meget du glæder dig til en ferie, så er det med en lille klump i maven at du tager afsted. Frygten for at blive dårlig og få ødelagt ferien fordi du får noget gluten, blander sig med sommerfuglene. Der er heldigvis nogle ting du kan gøre for at dæmpe frygten en lille smule.

Her får du derfor mine små hacks til glutenfri på ferien

Planlæg og undersøg på forhånd

Måske synes du at det suger alt det sjove ud af ferien hvis du skal planlægge den for meget. Men du får til gengæld meget nemmere ved at føle dig sikker, hvis du har undersøg forholdene grundigt hjemmefra.

Undersøg hvilke spisesteder, der findes der tilbyder glutenfrit. F.eks tjekkede jeg disse sider inden jeg tog til London.

Så brug Google og find spisesteder på forhånd. Hvis du har en liste i baghånden, så er det nemmere, at finde et sted at spise. Selv hvis du er på spontan tur et uplanlagt sted hen, så ved du. f.eks hvilke kæder du altid kan vælge.

Uanset om du er typen der lægger et stramt program (jeg rækker hånden op her) eller du bare tager én dag ad gangen og ser hvad du har lyst til og hvad du tilfældigt falder over. Så er en liste over spisesteder du ved er sikre god at have.

Så kan du dreje den rigtige vej på gåturen og “tilfældigt” ende ved en af de sikre spisesteder. Jeg plotter dem ofte ind på turistkortet den første aften. Så ved jeg hvornår jeg er i nærheden af et godt sted.

Hav altid glutenfrie snacks på dig

Selv med god planlægning kan du ende i en situation, hvor du må vente mange timer med at spise, fordi der ikke er noget i nærheden du kan tåle. Det sker desværre meget ofte herhjemme i lille DK!

Så hav altid mættende glutenfrie snacks på dig. Jeg er fan af Raw Bite bars, de er nemlig ikke så søde og kageagtige. Ellers kan du bage små snackrugbrød, pirogger med tomat og ost eller andet der er nemt at have i tasken.

Hav en fantastisk ferie og jeg håber du er belevet inspireret til glutenfri på ferien<3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *