Som tidligere skrevet var jeg til barnedåb d. 1 Marts og der blev serveret tarteletter. Jeg havde medbragt glutenfrie tarteletskaller og der er 5 i sådan en pakke, så jeg havde 4 skaller med hjem igen. Ugen forinden havde jeg selv kogt hønsebouillon og så var det jo oplagt, at lave en gang glutenfri høns i asparges og servere tarteletter, når min søster og nevø kom på besøg. Bare som forret eller frokostret, der ville jo kun blive 1 til hver.
Så jeg købte noget kyllingebryst og lavede en sovs med asparges og hønsebouillon. Opskriften på hønsebouillon finder du her
De glutenfrie tarteletskaller var købt i et bageri i Aalborg, som forhandler glutenfrie produkter fra www.nogluten.dk. Jeg har skrevet en anmeldelse af tarteletskallerne og lidt om nogluten.dk her
Man kan også bage dem selv, der er en opskrift i kogebogen “Grænseløs Glutenfri Jul”.
Jeg har ikke selv testet den opskrift, men de julekager jeg har testet bliver rigtigt gode.
Glutenfri høns i asparges til 2
200 g kyllingefilet
3-4 terninger hjemmelavet hønsebouillon
1 ds aspargessnitter
1 l vand
2 dl mælk
2 spsk Maizena majsstivelse
30 g friskrevet parmesanost
kom vand og hønsebouillon i en gryde sammen med kyllingefilleterne. Kog det i en halv time og tag kyllingefilleterne op. Du kan nu med en gaffel trække kødet fra hinanden. Kom kødet tilbage i vandet og tilsæt aspargessnitterne, lad det nu koge i en halv time uden låg. Tilsæt mælk og parmesanost og jævn med Maizena majsstivelse.
Server i glutenfrie tarteletskaller med en lille kvist persille eller frisk basiilikum.
Hej hvor har du købt glutenfri tarteletter?
Forfatter
Hej Susanne
Jeg fandt dem hos bageriet i Aalborg, som får dem fra nogluten.dk http://www.nogluten.dk/glutenfri/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=tarteletter
Inde på siden kan du også finde en liste over steder i landet som sælger deres produkter.
mvh Tekla
Kan det fryses?
Forfatter
Hej Karina
Ja det kan det godt.
Mvh Tekla