Gæsteblog om glutenfri tærte med grønne asparges på glutenfri-mad.dk

Jeg har gæsteblogget på glutenfri-mad.dk hvor jeg har delt en opskrift på en glutenfri tærte med grønne asparges. Det er ved at være et stykke tid siden. Jeg har bare glemt at fortælle dig om det.

Siden har stået stille i en periode og har fået ny ejer. Han skrev til mig og spurgte om ikke jeg ville lave et gæste indlæg og dele en opskrift med glutenfri-mad.dks læsere. Det er altid fedt når nogen derude bemærker det arbejde jeg laver og gerne vil dele det med deres læsere. Han håbede at det kunne sparke nyt liv i siden hvis jeg ville lave en opskrift til siden.

Jeg valgte at dele en opskrift på en tærte, fordi tærter er fantastisk hverdagsmad. De smager skønt og du kan lave en god flok af dem og fryse dem ned. Så tager du bare en tærte op og varmer den og så er der aftensmad.

glutenfri tærte med grønne asparges

Hvis du fik lyst til tærte af at se denne lækre sag – det håber jeg du gjorde – kan du finde alle de tærter jeg har på bloggen lige her: TÆRTER

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *