Fyldte portobelleosvampe med basilikumpesto

Jeg havde en halvdårlig dag, den anden dag. Først tabte jeg min telefon og den fik en rigtig grim skramme. Senere kommer jeg hjem med en pose, hvori der er en glasflaske, nogle portobellosvampe og et par avocadoer. Jeg skal lige tjekke postkassen, så jeg står med posen i den ene hånd, mens jeg åbner postkassen med den anden. Lige idet går posen i stykker på midten. Det er ikke som du forventer en hank der knækker nej, posen går over på midten, hele vejen rundt samtidig. Det så ud som om nogen havde skåret den over. Det slap hele vejen rundt samtidig således, at bunden stod på gulvet under, som om jeg bare havde sat den. Jeg står der med den øverste del og kigger på den anden del nede på flisegulvet. Jeg hørte flasken smadre, da den ramte gulvet. Fordi resten af posen var intakt, kunne jeg bare løfte det hele og slap for glasskår i hele opgangen. Her kan du tale om held i uheld tror jeg.

Heldigvis havde fakta, alt det jeg manglede til, at lave min elskede basilikumpesto. Så jeg gik op og lavede mig en portion af den og brugte den til fyldte portobelleosvampe med basilikumpesto. Det var lige hvad jeg trængte til 😉

2015-04-27 19.17.25

Jeg havde fået en god stor morgenmad og frokost, så jeg havde ikke brug for et stort måltid til aften. Du kan servere dem, som tilbehør til en kødret eller sammen med en salat, hvis du ikke føler, at de er nok i sig selv. De kan også bruges som en flot og lækker forret. Man kan også servere det lækre glutenfrie brydebrød til.

Opskriften er enormt simpel. Til mig selv brugte jeg:

Fyldte portobelleosvampe med basilikumpesto

2 portobellosvampe
4 tsk basilikumpesto
½ – 1 pakke bacon i skiver
2 store håndfulde friskrevet cheddarost

Jeg skar baconskiverne over i smalle strimler og stegte dem på panden, så er det lidt ligesom at bruge bacon i tern. Kom pesto, sprødstegt bacon og ost i svampene i den rækkefølge og bag dem i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet. Svampene skal helst ikke have så meget, at der begynder at løbe væske ud af dem.

Tada lækker selvforkælelse til aftensmad 😀

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

2 Comments

 1. 2015-05-07 / 5:56 pm

  WAUW, det ser simpelthen alt for lækkert ud! Det må jeg lave en dag 😀

  • Tekla
   Forfatter
   2015-05-07 / 6:11 pm

   Det er også dejligt hurtigt og nemt at lave, så selv på en dag hvor man er træt eller sent hjemme, kan man lave virkelig lækker aftensmad 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *