En uges flugt fra byggeprojektet

En uges flugt fra byggeprojektet har forsinket processen lidt, men det er ok. I starten af næste uge er mit nye køkken endelig brugsklar og i guder hvor jeg glæder mig til at lave mad igen.  Selvom vi har en superlækker gasgrill, så mangler jeg et sted hvor jeg står ordentligt til at skære, skrælle, skylle og ordne råvarer til en omgang lækker mad.

Det er dog ikke helt slut med ombygningen, for vi mangler stadig at få væggene i gangen og stuen gjort helt færdige. Det er en større omgang, når man slår tre rum sammen til ét. I går kunne vi endelig få ryddet godt op og pludselig lignede det hele et hjem igen. Verdens bedste følelse!

En uges flugt fra byggeprojektet

I sidste uge stak vi af fra det hele og tog en uge til København. Vi er jo hvert år frivillige på Copenhell og i år var ingen undtagelse. Så det var et ganske planlagt get away. Vi skulle arbejde fra Onsdag til lørdag, så der blev ikke meget afslapning heller. Men vi fik to nætter og to hyggelige aftener i København inden helvede brød løs på Refshaleøen fra onsdag.

hygge på fisketorvet og glutenfri pizza

Den første aften tog vi et smut på fisketorvet. Jeg spiller pokemon go, ja ja det er totalt nørdet og soo last year. Men jeg hygger med min søster og min nevø og får gået nogle ture jeg ellers ikke ville. Fisketorvet er det ultamative pokemon go sted i danmark, så jeg skulle lige se hvad folk tager fra Aalborg til Fisketorvet på pokemon ekspeditioner for.

Vi skulle jo også have noget aftensmad, så besøget på fisketorvet kunne kombineres med glutenfri pizza fra Gorms Pizza. Jeg har verdens bedste kæreste, som også bestiller en glutenfri pizza, for så kan vi dele to forskellige. De smagte godt, men var ikke voldsomt imponerende.

Kæresten var skuffet over at pizzaen med lam var med lammespegepølse og fortrød valget af pizza med æg. Jeg var til gengæld vild med fyldet, men lettere skuffet over bunden. Smagen af den glutenfrie bund var fantastisk, den bedste jeg har fået. Men den blev ret hurtigt smattet og svær at spise. Det er en svær balancegang med glutenfrie pizzabunde, men det kan gøres bedre.

En uges flugt fra byggeprojektet

Hotellet og en lækker italiensk middag

Jeg var vildt imponeret over hotellet. Det er ikke billigt, men bestemt værd, at vælge hvis du har bruge for et lille afbræk i smukke og rolige omgivelser. First Hotel Kong Frederik ligger et stenkast fra rådhuspladsen men samtidig i en forholdsvis rolig sidegade. Selvom jeg følte det var roligt, var kæresten meget utilfreds med, at der var mange mennesker. København er sjovt nok tættere befolket end Gug (forstad til Aalborg) og så bliver han lidt presset.

I forbindelse med hotellet, ligger der en italiensk restaurant. Restauranten er uafhængig af hotellet, men alligevel placeret i deres lokaler. Den hedder The Italian og vi forkælede os selv med en treretters menu den anden aften.

Jeg elsker italiensk mad, så jeg var en lille smut i himlen. Specielt fordi hvis man smutter udenom pasta og pizza, så er meget italiensk mad helt naturligt glutenfrit. Jeg ved godt, det ikke er det samme menukort du finder i Italien, men det er italienske signaturretter med et lille tvist. Pannacotta med rabarber og karamelliseret hvid chokolade, ville du sige nej tak?

Copenhell

Resten af ugen foregik på primitiv vis i et telt på Copenhell. Og selvom det var knap så luksuriøst og afslappende, så nød jeg det i fulde drag. De sidste 4 år har jeg stået for folkemad i vikingelejren på Copenhell. Vi er oppe på at være 70 vikinger, som bemander en bar, laver lege og sælger mad. Min opgave, er at fodre dem allesammen 3 gange om dagen og sørge for frugt, snacks og kage. Det har jeg et hold på 5 friske vikinger til at hjælpe mig med.

Vikingerne er så søde og siger undskyld, hvis jeg ser dem spise mad ude fra pladsen. Men jeg kan trøste dem med, at jeg også selv henter mad på pladsen. f.eks disse lækre tacos fra Tacovognen. Selvfølgelig lavet med blå majs, for det sorte og onde look til Copenhell.

En uges flugt fra byggeprojektet

Desuden får de kære vikinger frugt kl 21 og derefter intet før morgenmaden næste dag. Det er måske ikke helt nok hvis du har en barvagt der slutter kl 04 om morgenen.

Hvis du har fulgt med på Instagram så ved du, at jeg også fik en koncert eller to med. Det var ikke all work and no play.  Altså når nu man er der og Alice in Chains spiller eller Jacob Stegelmann og Århus symfoniorkester, får 25000 metalhoveder til. at juble og danse i ring. Well og så kan jeg jo godt lide musikken!

Glæden ved et lille afbræk

Jeg var meget ambivalent med at tage afsted. Jeg synes ligesom det var forkert, at forlade et halvfærdigt køkken og et infernalsk rod. Du kender måske den der stemme, som fortæller dig alt det du burde? Hun snakkede uafbrudt op til vi tog afsted.

Men fra det sekund vi sad i taxaen på vej mod lufthavnen tav hun. Og sikke en velsignet ro. Uanset hvad jeg burde, så var det derhjemme og det kunne jeg ikke gøre noget ved nu.

Så uanset hvor meget jeg følte jeg burde blive hjemme, var en uges flugt fra byggeprojektet simpelthen så tiltræng. Vi fik hygget os og prioriteret hinanden og det var guld værd. Sådan et byggeprojekt kan godt tære lidt på tosomheden.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *