Dining week – glutenfri tapas på CanBlau Aalborg

I anledning af at uge 7 er Dining Week var mig og kæresten på CanBlau Aalborg til tapas med vinmenu. Det var en fantastisk oplevelse på alle måder. Bare fortæl dem, at du ikke tåler gluten og de laver en glutenfri menu til dig. Såre simpelt.

CanBlauu Aalborg

Konceptet er, at man bestiller enten en menu, hvor kokken bestemmer retterne, eller selv sammensætter sine tapas. Til Dining week var det en forud bestemt sammensætning, som de tilpassede for at undgå gluten.

Maden var fantastisk, veltiberedt og med lækre ingredienser. Dog var de modige kartofler knap så modige, da det var en tomatsalsa og ikke en chilisauce der var brugt. Når jeg laver dem selv, bruger jeg Schriracha, som jo er en ganske bidende chilisauce. Men alle skal jo kunne være med, så jeg måtte leve med, at det ikke var stærkt. Ifølge mine smagsløg selvfølgelig, andre er måske ikke enige.
Vi startede med snacks og så var der 2 kolde og 2 varme tapas og en dessert. Vi havde valgt en vinemu, så vi startede med en cava, efterfulgt af en hvid og til sidst en rød. Vi valgte at tilkøbe 1 kold og 1 varm tapas og det var fuldstændig unødvendigt, der var rigeligt mad. Vi måtte levne nogle patatas bravas. Det huer os ikke, at levne mad vi har betalt for. Man er vel vestjyde!

Atmosfæren er virkelig hyggelig og indretningen er underspillet spansk. Jeg skal helt sikkert derned igen og gerne snart. Der er så mange ting på menukortet, som bare skal smages. CanBlau aalborg får mine varmeste anbefalinger med på vejen. Prisen er heller ikke ublu. En menu, som passer til tre koster 328 kr pr person og det er ikke urimeligt for 11 retter.

Dining week

Dining week er et fantastisk koncept. Det ligger altid i uge 7, da det jo er vinterferien, eller i hvert fald udenfor norjylland. En uge hvor du kan købe billet til en menu på en restaurant. Det er oftest forudbestemt hvad du skal have og så er det billigere end normalt. Det er en god måde, at prøve nye og spændende spisesteder. Der er mange lækre restauranter med og der er noget for enhver smag.

I første omgang havde jeg inviteret min søster med, men hun kunne ikke. Så jeg tog kæresten med i stedet. Vi havde ellers aftalt vores spise ude date for februar. Det er noget nyt vi prøver her i 2017, en månedlig spise ude date. Men vi tager ikke skade af en ekstra romantisk outing med mad som tema.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *