cremede glutenfrie havrekerner

For et stykke tid siden fik jeg den idé, at man da kunne bruge hele havrekerner i stedet for perlespelt eller perlebyg. Så jeg købte en pose hele glutenfrie havrekerner og jeg har nu testet dem for første gang. De fås i helsekostforretninger, desværre er den slags ikke endnu nået frem til supermarkederne endnu.

Opskriften var fra et MAD! blad, hvor de kom med bud på nyt basistilbehør til kødretter. Ting man kan bruge i stedet for de sædvanlige kartofler, pasta eller ris. Den cremede Perlebyg er et forslag til fiskeretter, da den er med citronskal.

2015-12-17 20.03.57

Jeg valgte at sætte den sammen med disse fiskefrikadeller med rejer og krebsehaler.

Cremede glutenfrie havrekerner

4 dl hele glutenfrie havrekerner
100 g flødeost naturel
1 bundt persille
Revet skal af 1 usprøjtet citron.
salt og friskkværnet peber

Kog havrekernerne i rigeligt letsaltet vand, ca 15 minutter, til kernerne er bløde. Hæld vandet fra , der må gerne være en lille smule tilbage i bunden af gryden. Rør flødeosten i sammen med persille og revet citronskal. Smag til med salt og peber og server straks.

2015-12-17 20.05.45

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “cremede glutenfrie havrekerner”