Café Victoria i Rosengårdscenteret i Odense

Café Victoria skriver på deres hjemmeside at næsten alle af deres retter på menukortet laves glutenfrit, så det er jo et oplagt sted at tage hen og spise, når nu man er i centeret. Jeg må ærlig indrømme at jeg ikke gider cykle derud udelukkende for at spise. Men da kæresten var på besøg i weekenden, lokkede jeg ham til at vi skulle derud på hyggedate.

Med et helt menukort at vælge fra faldt jeg alligevel for en af de retter, som er naturligt glutenfri. Typisk ikke? Man er endelig et sted hvor der er frit valg og så benytter man sig ikke af det 😉

Men madden var eminent lækker. Min kæreste er sjældent til at lokke med ud at spise, da han altid sidder tilbage med følelsen af at det kunne han selv have lavet lige så godt. Det var ikke tilfældet her, han var dybt imponeret over den pastaret han fik, og den så også vanvittigt lækker ud. Så det kan godt være, at jeg indimellem vælger at cykle derud, i stedet for at besøge butikkerne i gågaden, for så har jeg en god grund til at spise på Café Victoria 😛

2015-06-27 15.32.43

Sen glutenfri frokost/tidlig aftensmad på Café Victoria i Rosengårdscenteret i Odense.

Jeg fik en virkelig lækker steak med rå mængder hvidløg, på bund af rodfrugter og tranebær med råstegte kartofler, bagt tomat, hjemmelavet kryddersmør og salat. Kæresten fik canneloni med spinat og ostesovs, simpelt men ovenud lækkert.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *