Buddha bowl med squashstrimler i avocadocreme og røget laks.

Jeg præsenterede min kæreste for konceptet buddha bowl for nyligt. Han var skeptisk indtil, jeg satte den foran ham. Denne buddha bowl med squashstrimler i avocadocreme og røget laks er både smuk og mættende.

Buddha bowls er naturligt glutenfrie, fyldt med grøntsager og så er de smukke og mættende. Det er en anderledes og spændende måde, at servere en salat på. Desuden er det nem og hurtigt tilberedt, så aftensmaden er klaret på under en halv time.

Denne portion er til 4 personer.

Buddha bowl med squashstrimler i avocadocreme og røget laks

2 squash
2 avocadoer
½ citron
½ dl creme fraiche
friskkværnet salt og peber
200 g friske spinatblade
150 g edamamebønner (uden bælg)
150 g gule cherrytomater
200 g røget laks

Brug en spiralizer eller en julienneskærer til at lave strimler af squashene. Mos kødet af avocadoerne med creme fraiche og saften af den halve citron. Smag til med salt og peber. Bland squashstrimler og avocadocreme godt, så alle strimler er dækket af cremen. Vask spinatbladene og læg dem i bunden af skålen. Placér squashstrimler, halve cherrytomater, edamamebønner og røget laks ovenpå spinatbladene og servér straks.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *