Azzura Aalborg – glutenfri pizza som take-away

Siden forrige søndag, hvor jeg havde en doven dag og simpelthen bare ikke gad lave mad selv, har jeg haft lyst til pizza. Hjemmelavet pizza er lækkert og ofte dejligt nemt, men det er ikke helt det samme, som at bestille en friskbagt pizza fra et pizzaria og så kommer maden til døren. Jeg havde en af mine “jeg hader verden” episoder. Jeg var bare så træt af, at jeg ikke bare som alle andre, kunne bestille en glutenfri pizza som take-away.

Jeg skulle op til kæresten og han skulle arbejde sent, så han fik aftensmaden betalt af firmaet. Det benyttede vi til at teste Azzuras glutenfrie pizzaer. Desværre leverer de ikke ud udenfor postnummer 9000 og Nørresundby centrum. Det er lidt træls, at de har tre forskellige steder, men at de alle tre ligger indenfor det samme område og ingen af dem leverer udenfor det område.
Azzurra Pizza

Vi bestilte to forskellige, de laver nemlig alle deres varianter på glutenfrie bunde. Jeg var skeptisk, da de skriver inde på hjemmesiden, at hvis man skal have mange glutenfrie pizzaer, skal man bestille i god tid, så de kan have nok bunde hjemme. Jeg frygtede lidt, at det så var nogle tørre præfabrikerede nogle. Ligesom dem man kan købe i supermarkederne, for dem vil jeg simpelhen ikke, udsætte mig selv for.

2014-03-16 18.04.56

Quattro formaggi

2014-03-16 18.04.35

Pepperoni

De ser hjemmebagte ud, forlavede men dog hjemmebagte. Jeg var desværre ikke med inde for at hente dem, så jeg kunne ikke spørge mere ind til det. Der står på hjemmesiden hvad de er bagt af og det er rart. Men om det er nogen de bestiller udefra eller selv bager, ved jeg desværre ikke.

De var en lille smule mere tørre end en normal pizzabund, men ikke meget. De smagte supergodt og var dejligt sprøde. En smule brændte i kanterne og om det skyldes, at de er forbagte og derfor får for meget før fyldet er færdigt eller det var fordi, de bare lige fik lidt for længe, ved jeg ikke 😉 Det kunne også være derfor de var en lille smule tørre. Der er jo ikke andet for end at prøve at bestille dem flere gange.

Den ene af dem vi fik var en Quattro Formaggio, fire oste. Det er imponerende, hvor eminent godt 4 slags smeltet ost, tomatsovs og brød kan smage. Jeg foretrækker mine pizzaer med få ingredienser og kun lidt kød. De simple pizzakombinationer er bare så meget bedre!

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *