Året der gik 2019

Puhh hvor er jeg faktisk glad for at 2020 er på trapperne og jeg kan sige farvel til 2019. Jeg synes intet er gået som det skulle, men nu er der på alle måder nyt på vej.

Et år præget af sygdom

2019 har været præget af sygdom, faktisk har jeg været sygemeldt fra mit deltidsjob i mere end 2 måneder sammenlagt. Jeg har de sidste tre år fået influenzavaccinationen og har i samme periode været mere syg af influenza end nogensinde før. Jeg tror jeg springer den over til næste efterår.

Jeg har også haft store problemer med maven, jeg tror det er i kølvandet på en ikke glutenfri burger, men det finder jeg nok ikke ud af med sikkerhed. Men det har dog medført, at jeg i Januar endelig får de undersøgelser jeg har bedt om i årevis. Lad os nu se, hvad der foregår inde i de tarme, for de har det ikke godt.

Der har også været arbejdet med at genoptræne min fod efter den hårde omgang i 2018. Og det har indimellem drillet. Men jeg gik 7 km på Ladywalk og har været på 2 ferier uden at få problemer. Jeg skal dog stadig ind imellem have en behandling hos fysioterapeuten, for at holde foden i tip top stand.

Store personlige omvæltninger

Jeg blev også single i 2019, selvom det ikke rigtigt er sunket ind og føles sådan. Jeg bor nemlig stadig sammen med den langskæggede viking. Jeg er flyttet ind på gæsteværelset, som han har sat flot i stand, så jeg kan bo der.

Men her på falderebet af 2019 fik jeg besked på, at jeg har fået den mest fantastiske lejlighed. En 2 værelses på 55 kvm med udsigt til fjorden i en bygning med fælles tagtereasse og indergård. Og der er endda et lille indhak på den udvendige gang inde mod gården, hvor jeg kan sætte havemøbler og altankasser. Jeg kan flytte ind d. 1/3 og hold op jeg glæder mig! Min bypige jubler for vildt!

Det betyder også at jeg er nødt til at arbejde mere, bloggen er ikke en guldgrube og der er højere udgifter, der skal dækkes, når jeg er alene om det. Men jeg tror ikke bloggen kommer til at lide mere end under alt det sygdom jeg har haft. Jeg måtte jo med blødende hjerte aflyse min adventskalender i år 🙁

En ny rejseblog blev født

Her i december har jeg faktisk valgt, at starte en seperat rejseblog. Alle de rejseindlæg jeg har i Teklas Køkken vil derfor rykke over på den nye side. Tekla På Eventyr er navnet og der kan du læse med om alle de rejseoplevelser jeg har, der ikke direkte relaterer til glutenfri mad. Guides til hvor du kan spise glutenfrit på de forskellige destinationer, bliver i Teklas Køkken.

Hvad var populært i Teklas Køkken

Det er så populært med BestNine og på instagram kan du da også se de 9 mest likede billeder i 2019.

Men de 9 mest læste indlæg er en helt anden sag. Og der er nogle gengangere, der har ligget i toppen siden bloggen blev født. Kun en enkelt af dem er fra i år, resten er gamle kendinge. Du får dem i vilkårlig rækkefølge, men her er de indlæg I har læst flest gange i 2019.

Har du en favorit fra Teklas Køkken, du synes burde være på listen?

Hvad bringer 2020 i Teklas Køkken?

Jeg har stadig fuld gang i App udviklingen, men da vikingen er min programmør, blev der lige en uventet stilstand, da vi afsluttede vores forhold. Der er gang i processen igen og den er snart klar!

Bag kulisserne arbejder jeg også på to nye projekter, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. Men for nu holder jeg kortene tæt ind til kroppen.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *